Hem » Testofen

Testofen

Testofen hjälper dig att frigöra bundet testosteron. Det är en superintressant ingrediens som har en dokumenterad effekt. Därför så väljer många att prova Maxulin som innehåller Testofen.

Maxulin med Testofen!

Det populära kosttillskottet Maxulin innehåller Testofen. Den potenta ingredienser som hjälper dig att frigöra ditt bundna testosteron.

För endast 199 kr (annars 398 kr) så kan du prova 2 månader!

  • Fri frakt
  • 14 dagars ångerrätt
  • Ingen bindningstid

Köp till HALVA PRISET

Vad är Testofen?

Vad är Testofen?


Testofen är ett patenterat bockhornsklövernextrakt som finns i Maxulin. Testofen hjälper dig med utvecklingen av din muskelmassa och att bibehålla förbränningen. Det som är intressant med Testofen är att det finns flera vetenskapliga studier för Testofen och bockhornsklöver.

Bockhornsklöver kallas ibland för fenugreek som är latin för grekiskt hö. Bockhornsklöver frön används som krydda, dess spröt och blad som grönsaker.

Bockhornsklöver används i flera rätter i Indien. Även i den turkiska kosten så använder man fröna i en pasta som heter çemen.

Testofen funkar det?

Testofen har en historia som går tusentals år tillbaka. De första fynden är från 4000 år före Kristus i Irak. Man har länge använt det inom folkmedicinen.

Testofen funkar det

Ja, Testofen har testats i flera solida studier där man kunnat visa på resultat för Testofen. Testofen hjälper dig att frigöra bundet testosteron.

I en dubbelblindad, placebokontrollerad och randomiserad studie av 60 friska män så har man visat på ökad libido kopplat till ett intag av Testofen.

Man har gjort en studie på 120 män i åldern 43-70 för att se vad för effekt Testofen har på testosteronbrist och den sexuella funktionen hos åldrande män. För att vara säker på resultatet så dubbelblindade man studien och gav ena gruppen placebo. Man gav männen 600 mg Testofen som är precis den dosen som finns i Maxulin i 12 dagar.

Man undersökte AMS(Aging Male Symptom) och fann att männen som tog Testofen fick mycket bättre värden än de som tog placebo. Symtomen för testosteronbrist och sexuell funktion förbättrades rapporterade männen som deltog i studien.

Var kan man köpa Testofen?

Testofen finns i kosttillskottet Maxulin som innehåller andra ingredienser som är superintressanta. I samarbete med Testosteronbrist.net så har du möjligheten att prova Maxulin till halva priset.

Köp Testofen med Maxulin till halva priset här!

Biverkningar av Testofen?

Du bör inte få några allvarliga biverkningar av Testofen. Maxulin med Testofen utvecklas av Norvital som levererat hälsoprodukter i mer än 15 år och har kunder över hela världen.

Norvital följer Good Manufacturing Practice(GMP) som är anvisningar om hur produktion av kosttillskott ska utvecklas.

Om du upplever att du blir dålig i magen av Testofen så rekommenderar vi att du tar det i samband med en måltid.